GOSTILNA

BOHOR

Ponudba piv

Pivovarna Laško

Največja pivivarna v Sloveniji, ki je bila ustanovljena leta 1825

Laško točeno
Predstavljajte si, da vas prijazni gostinec postreže s pravilno natočenim in v pravem kozarcu postreženim pivom, s stabilno peno, pravilne temperature in primernim pivnim podstavkom. Zadovoljstvo za vsa čutila in popoln užitek. Ravno zato pravi pivci posegajo po točenem pivu.

Laško Zlatorog
Zlatorog je svetlo pivo specifičnega okusa, bogate pene in z značilno izraženo grenčico, ki jo dosežejo z uporabo svetovno znanih slovenskih sort hmelja.


Laško Dark
Laško Dark je specialno temno pivo s specifično aromo po karamelnem in barvnem sladu. Visok odstotek ekstrakta v osnovni sladici daje pivu poln, harmoničen okus z izrazito aromatično grenčico.


Laško Light
Laško Light je svetlo pivo polnega okusa, nižje alkoholne in kalorične vrednosti. Predstavlja dobitno kombinacijo za vse, ki si svojo najljubšo pijačo trgajo od ust zaradi narave dela, predanosti športu, čuječnosti nad nihanjem telesne teže.


Pivovarna Union

Pivovarna Union je druga največja pivovarna v Sloveniji, ki je bila ustanovljena leta 1864.

Union svetlo pivo

Le malokdo ve, da črpa Pivovarna Union še danes celotno količino odlične vode iz lastnih vodnjakov, prav tako kot v času njene ustanovitve. Poln okus s srednje izraženo grenčico, prijetna rezkost in bleščeča zlatorumena barva dajejo pivcu Union svetlega piva pravi gastronomski užitek.


Union temno pivo
Union temno pivo je desertno temno pivo vrhunske kakovosti. V Pivovarni Union pa varijo lažje temno pivo s poudarjenim okusom praženega slada. Med poznavalci in ljubitelji piva je priljubljena tudi mešanica svetlega in temnega piva Union.


Radler
S svojim svežim sadnim okusom bo Radler prepričal tudi vašo drago, da pivo ni le zanj, ampak tudi zanjo. Osvežilna mešanica piva in pijače z okusom ima le 2,5 vol. % alkohola, katere požirki nepopisnih okusov vas bodo osvežili.


Radler citrus-bezeg
Mešanica brezalkoholnega piva in osvežilne pijače ima prijeten, rahlo grenak okus po brezalkoholnem pivu, ki ga dopolnjujejo sokovi limon, pomaranč, limet in izvleček bezgovih cvetov.


Union brezalkoholno pivo
Union brezalkoholno pivo je idealno za tiste, ki jim je všeč okus piva, a zaradi določenih razlogov ne smejo uživati alkohola.A. Le Coq

A. Le Coq je najstarejša estonska pivovarna in trenutno največji proizvajalec pijač v državi.

Imperial Ale
Kvalitetno fermentirano pivo z bogatim okusom. Vsebuje idealno ravnotežje med izvrstnim grenkim okusom hmelja in sladkostjo sladu Bronasta barva, ki je značilnost najboljših angleških piv, doda ugled, ki odraža njegovo veličastno preteklost.


Imperial Märzen
Novi clan družine Imperial, ki je dobil ime po postopku, po katerem so narejena marčevska piva. Je lager jantarjeve barve s polnim okusom in značilno aromo.


Staropramen


Staropramen je druga največja pivovarna na Češkem, katere začetki segajo v leto 1869.

Staropramen Lager
#1 praško pivo na svetu, ki je vezano na sam začetek pivovarne iz leta 1869. Še preden se tekočina dotakne vaših ust, vas močna hmeljeva aroma popelje skozi deželo čeških prednikov, kjer je bilo pivo prvič varjeno. Svetlo zlata barva, ki se bori z bogato, kremasto peno ponuja nepozaben okus. Polnega okusa z nežnim ječmenovim okusom in pravo mero nežne grenkobe.

Staropramen Temno
Pivo izjemnega okusa o katerem se govori z občudovanjem. Temni lager polnega okusa ponuja vrtinec žametnih okusov ob vsakem požirku, ki se spreminjajo od karameline sladkobe, pa vse do hmeljeve grenkobe. Pivo sladko-grenkega okusa, ki vas bo znova in znova razvajal.


Pivovarna Beck’s

Pivovarna Beck’s, poznana tudi pod imenom Brauerei Beck & Co, se nahaja na severu Nemčije. Njihovo pivo je moč najti v skoraj 90 državah in je najbolje prodajano nemško pivo na svetu.

Beck’s
Beck’s je edinstvena izbira za pivce piva po vsem svetu, ki si želijo vrhunsko pivo. V pivu se okusi intenzivna grenkoba, ki se na koncu prelevi v prijeten okus po hmelju. Ima značilno aromo, bogato z okusom po hmelju in rahlimi toni sladu.


Leffe

Leffe, pivovarna, kjer varijo pivo že od leta 1240. Pivovarna se nahaja v Belgiji in še danes uporablja originalni recept.

Leffe Blonde
Leffe Blonde je pristno svetlo pivo z majhnim pridihom grenkobe. Je idealno aperitiv pivo, ki se odlično poda k različnim jedem, še posebej k rdečemu mesu, sladko kiselim jedem ter k belim plesnivim sirom (Camenbert, Brie,…).


Leffe Brune
Njegova intenzivna, temno rjava barva in poln, rahlo sladek okus lahko pripišemo uporabi temno praženega sladu. Ta kombinacija naredi vsak požirek izjemen. Leffe Brune se lepo poda k prigrizkom ali siru, lepo pa se ujame tudi z začinjenimi, karameliziranimi ter sladko kislimi jedmi.